75 jaar ervaring
Deze kennis delen we graag!
Altijd persoonlijk advies
Door ervaren medewerkers
500.000 tevreden klanten
Word jij een van hen?
0

UITSTEKENDE SERVICE

Onze service wordt door onze klanten op Trustpilot beoordeeld met een 8.7. Daar zijn we enorm trots op. Wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent!

Topkwaliteit artikelen en bedrukking
Wij selecteren de artikelen met de gootste zorg. We kopen rechtstreeks in bij de fabrikant en de artikelen worden op locatie, maar ook intern uitvoerig gecontroleerd. Uiteraard voldoen onze artikelen aan de Europese wet- en regelgeving. Kies je voor bedrukte artikelen? Dan zorgen wij ook voor een krasvaste en scherpe bedrukking. Onze DTP-afdeling zorgt voor de juiste drukproef voor een hoge kwaliteit bedrukking en onze medewerkers in de drukkerij bedrukken de artikelen vervolgens. De in- en uitpakafdeling controleert de bedrukking en maakt de artikelen verzendklaar. Tot slot worden jouw artikelen ook zorgvuldig en nauwkeurig verzonden.

Persoonlijk advies
Onze service bestaat niet alleen uit kwalitatieve artikelen en bedrukking. We denken echt met je mee! Heb je een beurs en zoek je een leuke giveaway? Vraag ons om hulp, of neem een kijkje op onze inspiratiepagina Beurzen. We hebben ook inspiratiepagina's voor de Bouw, Autobranche, Zorg en Onderwijs.

Wil je persoonlijk advies? Bel of mal gerust. Wij helpen je graag! 

E-mail: sales@igopromo.be
T: 011/55 90 09

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

011/55 90 09
of

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren