75 jaar ervaring
Deze kennis delen we graag!
Altijd persoonlijk advies
Door ervaren medewerkers
500.000 tevreden klanten
Word jij een van hen?
0
011/55 90 09 08.30 - 17.00
IGO gaat voor Groen in september! Bekijk ons duurzame assortiment en ontdek hoe wij 5.000 bomen gaan planten samen met jou.

Zo kiest u online een standaard full colour print voor uw relatiegeschenken

Binnen onze collectie bieden wij een selectie artikelen aan die wij kunnen voorzien van een haarscherpe full colour opdruk. Heeft u een artikel uitgekozen dat u wilt laten bedrukken met een full colour print? Wij geven u de mogelijkheid te kiezen uit verschillende standaard prints. Met een full colour print geeft u uw relatiegeschenk of promotioneel artikel een unieke, exclusieve uitstraling en daarmee een absolute meerwaarde.

Naast deze standaard print of uw eigen design, kunnen wij uw geschenk ook voorzien van uw logo en/of een individuele naam. De mogelijkheden in full colour prints zijn legio.

Keuze uit verschillende standaard prints
Welke print past het beste bij uw geschenk, doelgroep of campagne? U kunt kiezen uit onderstaande prints.

IGOPOST:/Customer Service/full-colour-prints_600px.jpg


Waar geef ik aan dat ik mijn artikelen wil laten bedrukken met een standaard print?
Leg uw artikelen in de winkelmand en vervolg uw bestelling. In het veld -opmerkingen- kunt u de keuze van de print noteren.

Noteer a.u.b. duidelijk:
• De naam van de door u gekozen print
Voorbeeld: Te bedrukken met print Balloons

Wilt u naast de standaardprint ook uw logo laten bedrukken? Upload dan uw logo in het bestelproces.

Wilt u naast de standaardprint uw artikelen ook met individuele namen laten bedrukken. Lever dan een .txt bestand of excelbestand aan. Lees hier de instructies.

Geen extra kosten voor het bedrukken met een standaard full colour print
U betaalt geen extra kosten voor het bedrukken. De prijzen van de artikelen zijn inclusief de standaard full colour print (excl. btw). Zoals gebruikelijk berekenen wij instelkosten. Deze verschillen per artikel. U ziet de prijsberekening in uw bestelproces.

Contact
Wilt u een artikel met standaardprint maar wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden, persoonlijk advies of uw wensen telefonisch kenbaar maken? Neem gerust contact met u op. Wij helpen u graag.

E-mail: sales@igopost.be
T: 011 / 55 90 09

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

011/55 90 09
of

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren