Beste prijs-kwaliteitverhouding
Persoonlijk adviesDuurzame relatiegeschenken bovenmatig populair

U ziet het steeds vaker; bedrijven die ecologisch verantwoord ondernemen. We willen bijdragen aan een ‘groene wereld’ en alle kleine beetjes helpen. De lampen eerder uit en de verwarming een graadje lager. Bewuste keuzes die het verschil maken. Ook bij de keuze voor de promotie van uw bedrijf of merk kunt u kiezen voor duurzame relatiegeschenken. Hoe gaat u promoten en met welke duurzame relatiegeschenken gaat u promoten? Met ecologisch verantwoorde geschenken draagt u uit waar u voor staat. Ook de ontvanger waardeert duurzame geschenken. Eco artikelen zijn dan ook uitermate populair.


Duurzame relatiegeschenken– een milieubewuste keuze


Laat goedkoop duurzame relatiegeschenken bedrukken bij IGO-POST!
Duurzame relatiegeschenken vervangen wegwerpartikelen

In ons assortiment vindt u duurzame relatiegeschenken die lang meegaan en door hergebruik wegwerpartikelen vervangen. Denk hierbij aan bidons of shoppers. De bidon vervangt het wegwerpflesje en de shopper vervangt de plastic tas. Uw relatiegeschenk is duurzaam en verantwoord. Daarnaast vindt u bij ons specifieke eco geschenken: notitieboekjes van gerecycled papier, T-shirts van organisch katoen en opladers gevoed door zonne-energie.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren