Beste prijs-kwaliteitverhouding
Persoonlijk advies

Goedkope bedrukte pennen met logo

Werk je met een beperkt budget? Geen probleem! ✔️ Bij IGO Promo vind je een geweldige selectie aan goedkope bedrukte pennen om je merk te promoten. Promotionele pennen zijn geweldige giveaways om je merkbekendheid mee te vergroten: ze zijn functioneel en gemakkelijk uit te delen Bestel nu je goedkope pennen met logo en deel ze uit op beurzen, open dagen en evenementen, of gebruik ze om je kantooromgeving van je merk te voorzien.

 • Spark pennen15% korting
  +

  Spark pennen

  (0)
  vanaf0,10 0,09 per stuk
  Bereken prijs
 • Palito pennen-15% Korting
  +

  Palito pennen

  (3)
  vanaf0,09 0,08 per stuk
  Bereken prijs
 • BlackTip pennen-15% Korting

  BlackTip pennen

  (0)
  vanaf0,08 0,07 per stuk
  Bereken prijs
 • IceTip pennen-15% Korting

  IceTip pennen

  (1)
  vanaf0,08 0,07 per stuk
  Bereken prijs
 • Tip pennen-15% Korting
  +

  Tip pennen

  (1)
  vanaf0,08 0,07 per stuk
  Bereken prijs
 • Winner pennen-10% Korting

  Winner pennen

  (0)
  vanaf0,11 0,10 per stuk
  Bereken prijs
 • Roxy pennen-15% Korting
  +

  Roxy pennen

  (11)
  vanaf0,08 0,07 per stuk
  Bereken prijs
 • RoxySolid pennen-15% Korting
  +

  RoxySolid pennen

  (5)
  vanaf0,08 0,07 per stuk
  Bereken prijs

Goedkope bedrukte pennen voor beurzen en open dagen

Ga je binnenkort een vakbeurs bezoeken? Of organiseer je een open dag?  Dan kun jewaarschijnlijk wat bedrukte pennen gebruiken om aan je bezoekers uit te delen.  Als je werkt met een beperkt budget, dan kun je bij IGO Promo tientallen opties vinden die je helpen je merk te promoten, zonder dat je er de hoofdprijs voor betaalt.

De bovenstaande selectie aan bedrukte pennen vergroten je merkbekendheid ontzettend, tegen een zeer lage prijs.  Selecteer je optie naar keuze, kies je bedrijfskleuren, de inktkleur van je bedrukte pen en je gewenste hoeveelheid.  Je kan al bestellen vanaf 300 stuks.

Je pennen worden bedrukt op onze locatie in Nederland, waar we werken met de allernieuwste drukmachines, zodat je logo echt opvalt! 


IGO Promo = 100% tevredenheidsgarantie

Je merk promoten met een beperkt budget kan moeilijk zijn, want je wil natuurlijk geen slechte promotieproducten weggeven die schadelijk kunnen zijn voor het imago van je bedrijf.  Gelukkig heb je dat probleem niet wanneer je bestelt bij IGO Promo!

We doen ons uiterste best om te voldoen aan de behoeften van onze klanten en we garanderen de beste producten en printkwaliteit voor alle artikelen in ons assortiment. – van de goedkoopste tot de meest luxe pennen.

Maar dat zeggen we niet alleen maar. We bieden een 100% tevredenheidsgarantie:  als je producten of de printkwaliteit niet voldoen aan je verwachtingen, halen wij ze kosteloos weer op, en sturen we nieuwe aangepaste artikelen die voldoen aan je eisen.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren