Beste prijs-kwaliteitverhouding
Persoonlijk advies

Bij IGO-POST kunt u goedkope helium ballonnen bestellen voor alle feestelijke gelegenheden. Helium ballonnen ziet u steeds meer terug op open dagen, jubilea, lustra, personeelsfeesten, beurzen en evenementen. Laat u de helium ballonnen bedrukken met uw logo of merk dan draagt u tevens uw promotie uit. U kunt bij IGO-POST goedkope helium ballonnen bestellen in allerlei kleuren en maten. De goedkope helium ballonnen worden assorti geleverd, dus in een mix van allerlei kleuren. Wilt u uw helium ballonnen bestellen in één kleur, dan kan dat natuurlijk ook.

 • Ballon 35 cm
  +

  Ballon 35 cm

  (2)
  vanaf0,09 per stuk
  Bereken prijs
 • Ballon metallic 35 cm
  +

  Ballon metallic 35 cm

  (1)
  vanaf0,10 per stuk
  Bereken prijs
 • touwtje + zelfafsluiter

  touwtje + zelfafsluiter

  (0)
  vanaf0,03 per stuk
  Bereken prijs

Helium ballonnen bestellen met opdruk

Laat u helium ballonnen bedrukken dan draagt u meteen de juiste boodschap uit. U kunt er voor kiezen om helium ballonnen te bedrukken en uit te delen, u kunt er voor kiezen om de plek waar u uw boodschap uitdraagt te versieren met helium ballonnen, maar u kunt er ook voor kiezen om helium ballonnen te bedrukken en op te laten zodat ze de lucht ingaan. Wilt u helium ballonnen bedrukken? Dan bent u bij IGO-POST op het goede adres. Wij zullen vakkundig uw helium ballonnen bedrukken, zodat uw boodschap scherp op de helium ballon staat afgebeeld.


Goede kwaliteit helium ballonnen bestellen bij IGO-POST

In onze webshop kunt u goedkope helium ballonnen bestellen. U heeft de keuze uit ballonnen in vele kleuren en in metallic kleuren. De goedkope helium ballonnen zijn vervaardigd uit een zeer hoogwaardige kwaliteit latex. Onze ballonnen zijn geschikt voor het vullen met heliumgas, gevuld blijven zij ongeveer 8 uur houdbaar en zijn ze in perfecte staat. U kunt veilig en snel bedrukte helium ballonnen bestellen. Ga naar onze webshop en bestel goedkope helium ballonnen online. De bedrukte ballonnen worden zo snel mogelijk bij u afgeleverd.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren