Beste prijs-kwaliteitverhouding
Persoonlijk advies

Koffiemok bedrukken voor het uitdragen van uw huisstijl

Natuurlijk kunnen wij uw koffiemokken bedrukken voor uw gasten en voor uw personeel. Het is prettig als u gasten en personeel koffie kunt aanbieden in een mooi bedrukte koffiemok. U kunt koffiemokken laten bedrukken met uw logo of merk, maar ook met een opvallende slogan of originele kreet. Een koffiemok bedrukken kan in één of meerdere kleuren. Laat u koffiemokken bedrukken met uw logo dan kan dat een mooie aanvulling zijn op het uitdragen van uw huisstijl.


Koffiemok bedrukken en weggeven als relatiegeschenk

Bij IGO-POST vindt u diverse koffiemokken in representatieve geschenkverpakkingen; kant-en-klare relatiegeschenken. Wij kunnen ook koffiemokken bedrukken om als relatiegeschenk weg te geven. Zo kunt u de koffiemok bijvoorbeeld vullen met bonbons, bedrukte pennen, een klein knuffeltje. Ga zelf op zoek naar de mogelijkheden. Pak het geheel mooi in en u heeft een fraai relatiegeschenk. Als wij de koffiemokken bedrukken dan denkt de ontvanger nog vaak positief terug aan u terug.Bij IGO-POST vindt u een breed scala aan koffiemokken. De koffiemokken zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Wilt u de koffiemokken bedrukken dan zorgt IGO-POST voor een perfecte en vakkundige opdruk.

 • CoffeeCup mok

  CoffeeCup mok

  (3)
  vanaf0,85 per stuk
  Bereken prijs
 • Full Colour Mug Imagine mok

  Full Colour Mug Imagine mok

  (1)
  vanaf3,65 per stuk
  Bereken prijs
 • Sienna kop en schotel

  Sienna kop en schotel

  (0)
  vanaf1,99 per stuk
  Bereken prijs
 • MyCup mok

  MyCup mok

  (5)
  vanaf1,29 per stuk
  Bereken prijs
 • Plaza mok

  Plaza mok

  (1)
  vanaf0,99 per stuk
  Bereken prijs
Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren