Beste prijs-kwaliteitverhouding
Persoonlijk advies

Bedrukte paraplu's inzetten voor uiteenlopende promotie


Paraplu laten bedrukken met logo? Dan kunt u de paraplu inzetten op allerlei gelegenheden. U kunt paraplu’s laten bedrukken en inzetten op beurzen, evenementen, als merchandise of als relatiegeschenk. Daarom heeft IGO-POST ook een grote collectie paraplu’s; goedkope paraplu’s, stormparaplu’s, opvouwbare paraplu’s, golfparaplu’s en merkparaplu’s. U kunt elke paraplu bedrukken met logo, bedrijfsgegevens of slogan.

 • Automatic paraplu

  Automatic paraplu

  (0)
  vanaf5,75 per stuk
  Bereken prijs
 • Colorado parapluBest Seller
  +

  Colorado paraplu

  (4)
  vanaf3,05 per stuk
  Bereken prijs
 • FiberStar stormparaplu

  FiberStar stormparaplu

  (3)
  vanaf5,75 per stuk
  Bereken prijs

Promotie goed zichtbaar op een bedrukte paraplu

Een paraplu heeft diverse segmenten. U kunt de paraplu laten bedrukken op één segment, maar ook kunt u de paraplu laten bedrukken op meerdere segmenten. Het maximale opdrukformaat is behoorlijk groot en dat is in uw voordeel. U kunt de paraplu bedrukken met logo, maar ook kunt u de paraplu laten bedrukken met opvallende slogans of kreten. Hoe meer de paraplu opvalt, hoe effectiever uw promotie is!


Veilig en snel bestellen van uw bedrukte paraplu

Een bedrukte paraplu online bestellen gaat veilig en snel. Wilt u een indruk hebben van een paraplu bedrukt met logo? Op de website klikt u op de button ‘LogoView’. Klik vervolgens op de paraplu van uw keuze en u krijgt een preview van de paraplu met uw logo. Wilt een order plaatsen en de paraplu laten bedrukken met logo? Bestel direct online zodat u de bedrukte paraplu’s snel in huis heeft.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren