Beste prijs-kwaliteitverhouding
Persoonlijk advies


2018 schiet al aardig op. En zoals ieder jaar zijn er ook weer heel veel trends. Maar op welke trends moet je met jouw bedrijf inspelen? Dit kan een lastige keuze zijn. We helpen je graag op weg en hebben de laatste trends op het gebied van promotionele producten voor je geselecteerd. Gebruik deze trends in jouw voordeel en zet ze in om jouw merk te versterken.

RFID - Anti-skimming producten


Bijna dagelijks horen we het: data hacks, cyberaanvallen en fraude. Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens is nog nooit zo belangrijk geweest. 
RFID skimming is een techniek die fraudeurs gebruiken om gegevens van jouw bankkaarten en identiteitskaarten te lezen. In ons assortiment vind je RFID producten die je beschermen tegen deze vorm van skimming. Geef jouw klanten een veilig gevoel met deze producten.

COB LED lightingKlaar voor de volgende stap in verlichting? COB, Chips On Board, is een nieuwe technologie in LED-verlichting. Vele kleine LED lampjes worden in een cirkel geplaatst, het effect hiervan is één grote lichtstraal. Dus zet deze COB producten in en 'led your logo shine'.
Power Chargers


Vandaag de dag willen we overal en altijd verbonden zijn. Dit stelt hoge eisen aan onze device opladers. Ons assortiment in deze categorie blijft groeien.
Ga mee in deze trend en verras jouw zakelijke relaties met een power charger, bedrukt met jouw logo of merk. 

Activity trackersHet bijhouden van je eigen gezondheid is nog nooit zo gemakkelijk geweest met deze activity trackers. Bekijk je hartslag, houd bij hoeveel stappen je gedurende de dag zet en hoeveel calorieën je verbrandt. Je medewerkers zullen weg zijn van deze activity trackers. Ga mee in de trend en maak van jouw medewerkers gelukkige en gezonde merk ambassadeurs.
Drinkwaren


Een waterfles is nog steeds een van de meest succesvolle producten om je merk te promoten. Zeker nu steeds meer mensen zich bewuster worden van suikerreductie en dus liever water drinken dan iets anders. Ze gebruiken hun eigen waterfles en vullen deze keer op keer met water.


Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren