Beste prijs-kwaliteitverhouding
Persoonlijk advies


SPORTTASSEN MET UW LOGO


Hip, trendy, retro, groot of klein. Voor ieder wat wils! Laat u inspireren door onze grote collectie sporttassen. • SportTraveller sporttasBest Price

  SportTraveller sporttas

  (0)
  vanaf7,95 per stuk
  Bereken prijs
 • TrendBag reis-/sporttas

  TrendBag reis-/sporttas

  (3)
  vanaf5,25 per stuk
  Bereken prijs
 • TopStars sport-/reistasSale

  TopStars sport-/reistas

  (0)
  vanaf7,95 per stuk
  Bereken prijs
 • RetroSport sporttas
  +

  RetroSport sporttas

  (2)
  vanaf10,15 per stuk
  Bereken prijs

Een sporttas kopen voor sportieve gebruikers
Sporttassen zijn praktische gebruiksvoorwerpen die door de meesten met grote regelmaat -vaak meerdere keren per week- gebruikt worden. Mensen die gaan sporten zullen bijna altijd een sporttas kopen voor het handig meenemen en opbergen van sportkleding, handdoeken en sportschoenen. Het kan echter ook zijn dat sportclubs en sportverenigingen sporttassen kopen om vervolgens aan de leden uit te delen. Door de sporttassen te kopen en bedrukken met een logo promoten zij hun club of vereniging optimaal.


Sporttas kopen in kader van sponsoring
Sporttassen zijn ideale promotieartikelen om te bedrukken met een naam, logo of boodschap. Een sporttas biedt genoeg opdrukruimte om een logo goed op te laten vallen. Vaak worden bedrijven of overheidsinstellingen benaderd om sporttassen te kopen voor verenigingen en clubs. De naam of logo van de sponsor kan opvallend gedrukt worden. Door de ondersteuning van sportclubs en verenigingen promoten bedrijven hun naam via vele leden. Ook voor het promoten van beweging en gezond leven kan het een aanrader zijn een sporttas te kopen.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren