Beste prijs-kwaliteitverhouding
Persoonlijk advies

Werkkleding met logo


De werkkleding bedrukken wij graag met uw logo of bedrijfsnaam. Uw naam komt hierdoor opvallend in beeld. Naast het onderstrepen van professionaliteit en betrouwbaarheid werkt u ook nog eens aan uw internal & external branding. Voor bedrukte werkkleding bent u bij IGO-POST aan het juiste adres.

 • Kneepads Pro kniebeschermers

  Kneepads Pro kniebeschermers

  (0)
  vanaf5,59 per stuk
  Bereken prijs
 • SafetyFirst veiligheidsvest

  SafetyFirst veiligheidsvest

  (6)
  vanaf2,35 per stuk
  Bereken prijs
 • B&C Pro Expert Workwear Bodywarmer

  B&C Pro Expert Workwear Bodywarmer

  (0)
  vanaf24,95 per stuk
  Bereken prijs
 • B&C Pro Universal Workwear Trousers broek

  B&C Pro Universal Workwear Trousers broek

  (0)
  vanaf27,45 per stuk
  Bereken prijs

Goed zichtbaar met fluorescerende werkkleding

Het is belangrijk dat werkkleding functioneel en comfortabel is. Daarnaast is duurzaamheid van belang omdat de kleding dagelijks gedragen en regelmatig gewassen wordt. Werken uw medewerkers buiten dan heeft veiligheid en zichtbaarheid hoge prioriteit. Hier vindt u veiligheidsvestjes, maar ook opvallende bodywarmers en jacks. Met deze opvallende kleding is niet alleen uw werknemer maar ook uw logo of bedrijfsnaam goed zichtbaar.


Werknemers zijn het visitekaartje van uw bedrijf

Dat spreekt voor zich. Daarom is het belangrijk dat de werkkleding van uw werknemers van goede kwaliteit, netjes en representatief is. Met uniforme werkkleding bewerkstelligt u een professionele en betrouwbare uitstraling. Bovendien creëert het dragen van bedrijfskleding eenheid onder de medewerkers.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren