Beste prijs-kwaliteitverhouding
Persoonlijk adviesDe winter biedt geheel nieuwe manieren om je merk te promoten, het is belangrijk als bedrijf om je aan te passen aan het seizoen. Wij helpen je graag de kou te overleven terwijl je je werknemers, opdrachtgevers en partners verrast! Laat je inspireren.

Winterse producten               Winterse drinkwaren                       Veiligheidskleding          

    Winterkleding                    Winterse accessoires                    Comfy winterproducten
Maak de winter aangenamer 


Elke winter genieten we van de gezelligheid in huis en trotseren we de kou buiten.
Met de juiste relatiegeschenken maak je deze periode nog aangenamer voor jouw relaties en potentiële klanten. Een bedrukte ijskrabber of heat pack is altijd welkom.

Bekijk het assortiment winterse relatiegeschenken!Promotionele winterkleding


Het koude seizoen is gearriveerd! Zorg ervoor dat je voorbereid bent met ons brede assortiment aan winterkleding. Promotionele kleding is een van de meest effectieve manieren om bewustzijn voor je merk te creëren.

Bekijk hier al onze winterkleding. 
Winterse drinkwaren


Nu de temperatuur daalt, gaat er niets boven een kop hete koffie of thee om jezelf op te warmen. Laat je werknemers, partners en leveranciers van hun drankje genieten met onze collectie mokken en thermosflessen!

Bekijk de collectie.

Winterse accessoires 


De winter betekent niet dat we kou moeten lijden als we buiten zijn. Bescherm je medewerkers en zakelijke relaties tegen de kou met de
 leukste winter accessoires. Laat mutsen, sjaals of handschoenen bedrukken met jouw logo! 

Bekijk alle a
ccessoires
Veiligheidskleding


Verhoog de veiligheid van jouw klanten en medewerkers. Ons aanbod te bedrukken veiligheidskleding varieert van reflecterende petjes tot verplichte veiligheidsvesten en opvallende werkkleding. Wil je gezien worden, laat dan veiligheidskleding bedrukken met jouw logo.

Bekijk hier onze collectie.


Knus in de winter


Hoe zie jij een fijne comfy winteravond voor je? 
Onder een fleecedekentje op de bank een filmpje kijken? Een lekker warm bad misschien?
Dit is waarschijnlijk ook het beeld van veel van je zakelijke relaties, werknemers, partners en leveranciers. Bekijk hoe promotieproducten en zakelijke geschenken het leven thuis comfortabeler kunnen maken tijdens de winter.Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren