75 jaar ervaring
Deze kennis delen we graag!
Altijd persoonlijk advies
Door ervaren medewerkers
500.000 tevreden klanten
Word jij een van hen?
0

Over IGO
IGO promo is dé specialist in bedrukbare promotionele producten. Met meer dan 70 jaar ervaring, kantoren in heel Europa en # hoogwaardige opdruktechnieken in huis, je kunt er zeker van zijn dat je aanvraag bij ons in goede handen is.

Topkwaliteit artikelen en bedrukking 
We stellen de hoogste eisen aan onze artikelen en bedrukking, zodat je de beste kwaliteit ervaart. We kopen zelf rechtstreeks in bij de fabrikant en alle artikelen worden door onze in- en uitpakafdeling uitvoerig gecontroleerd. Nadat de artikelen bedrukt zijn, worden ze door de in- en uitpakafdeling verzendklaar gemaakt. Ook hier gaat een grondige keuring aan vooraf. 

Vanuit wet- en regelgeving worden er steeds meer eisen gesteld aan de artikelen. IGO volgt deze ontwikkelingen op de voet en zorgt ervoor dat artikelen voldoen aan de huidige wet- en regelgeving. 

Scherpe prijzen; rechtstreekse inkoop en eigen drukkerij
 
IGO koopt al meer dan 70 jaar rechtstreeks in bij de fabrikant en wij zorgen ervoor dat je daar als klant van profiteert. Daarnaast bedrukken we bijna alle artikelen in onze eigen drukkerij in Helmond. Hierdoor bieden wij niet alleen een lage prijs, maar garanderen we tevens kwaliteit.


Tevredenheidsgarantie; niet goed = nieuwe levering 
Jouw order wordt met de grootste zorg behandeld. Mocht je desondanks niet tevreden zijn over het eindresultaat, neem dan contact met ons op. We zoeken dan samen naar een passende oplossing. We doen daarom altijd ons uiterste best om ervoor te zorgen dat alles naar wens is. Lees voor meer informatie onze Algemene Verkoopvoorwaarden.

Breed assortiment; een attentie voor iedere gelegenheid
Voor iedere doelgroep, elk budget en iedere gelegenheid heeft IGO een passend en verrassend relatiegeschenk of promotieartikel. Ons aanbod gaat daarnaast verder dan deze webshop. Ben je op zoek naar een artikel buiten ons standaardassortiment, neem dan gerust contact met ons op. 

Duidelijk en direct; van orderbevestiging tot factuur
IGO is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf. Wij werken met korte communicatielijnen en vinden het belangrijk dat de administratieve afwikkeling van een order overzichtelijk, duidelijk en correct is, zowel digitaal als op papier. Orders worden van begin tot eind, van orderbevestiging tot factuur, strikt opgevolgd. Mede hierdoor wordt IGO zeer goed gewaardeerd door haar klanten en relaties.

Razendsnelle levering 
Vanuit onze ruime voorraad in Helmond leveren wij razendsnel en steeds op tijd voor iedere gelegenheid. De standaardlevertijd staat per artikel vermeld. 

Artikelen zonder opdruk en modelaanvragen worden, indien voor 12.00 uur besteld, worden dezelfde dag verzonden. Snelle Levering

Meerdere vestigingen door heel Europa
IGO is een internationale onderneming met haar hoofdvestiging, logistieke centrum en drukkerij in Nederland, Helmond. Daarnaast hebben wij verkoopkantoren in België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Engeland en Denemarken. Vanuit deze landen wordt ook de markt benaderd in Luxemburg, Italië, Zwitserland, Liechtenstein, Ierland, Noorwegen, Finland en Zweden. Door onze internationale activiteiten kunnen wij groots inkopen en deze voordelen zetten wij graag door naar onze klanten.  

Met 70 jaar ervaring de onbetwiste specialist  
IGO is, met meer dan 70 jaar ervaring, marktleider op het gebied van bedrukte relatiegeschenken en promotionele artikelen. Wij begrijpen jouw uitdagingen en doelstellingen en kunnen je daarom uitstekend adviseren. Uiteraard zijn wij ook op de hoogte van de laatste trends op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen.  

Heb je nog vragen?
Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.
E-mail: sales@igopromo.be
T: 011/55 90 09

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

011/55 90 09
of

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren