Beste prijs-kwaliteitverhouding
Persoonlijk advies

Filter

Markeerstiften Bedrukken

Markeerstiften zijn onmisbaar bij het markeren van belangrijke tekstdelen. U vindt ze in elke bureaula en etui. Tekstmarkers met fluorescerende kleuren vallen direct op. Daarom is het geven van een markeerstift met logo is een goed idee, want u pakt meteen de aandacht. Markeerstiften met bedrukking zijn verkrijgbaar in leuke vormen en in diverse kleuren
Aantal tonen
1 - 12 van de 13 artikelen zichtbaar
Helaas hebben we geen producten gevonden die aan jouw zoekcriteria voldoen. Pas je selectie aan door filters in- of uit te schakelen.

Markeerstiften bedrukken als opvallende weggevers

Markeerstiften worden ook wel arceerstiften, accentueerstiften, highlighters of tekstmarkers genoemd. Een markeerstift is een viltstift waarmee u teksten kunt markeren en voorwerpen herkenbaar kunt labelen. Markeerstiften mogen dan ook niet ontbreken in een bureaulade of etui. Markeerstiften worden door velen gebruikt. Onder studenten is het een gewild artikel, maar ook op kantoor en thuis is een markeerstift onmisbaar. Daarom is het geven van een bedrukte markeerstift als relatiegeschenk of promotioneel artikel altijd een goed idee.

Markeerstiften in verschillende uitvoeringen

Bij IGO-POST heeft u keuze uit verschillende uitvoeringen markeerstiften in verschillende schrijfkleuren. De markeerstiften zijn verkrijgbaar in een leuke vorm maar ook als bureauset. Laat u regelmatig pennen bedrukken maar staat u open voor een nieuw geschenkidee? Dan zijn multifunctionele balpennen een leuk alternatief. Zo vindt u in onze collectie markeerstiften een zeer fraai uitgevoerde balpen met markeerstift in de top. Laat de markeerstiften bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of een leuke slogan. Er is voldoende ruimte voor een royale bedrukking.

Markeerstiften bedrukken voor een kleurrijke promotie

Er zijn enorm veel promotionele artikelen die u in kunt zetten voor een kleurrijke promotie. U kunt kleurpotloden bedrukken, felgekleurde paraplu’s inzetten of kiezen voor een tas in een felle kleur. Met een fluorescerende markeerstift weet u zeker dat u opvalt. Omdat de felle kleuren van de markeerstiften direct in het oog springen, blijft uw logo op de markeerstift ook niet onopgemerkt. Daarnaast wordt een markeerstift met grote regelmaat gebruikt. Goede redenen om markeerstiften te bedrukken. Dus laat u markeerstiften bedrukken dan weet u zeker dat u voor lange tijd een opvallende indruk achterlaat.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren