Beste prijs-kwaliteitverhouding
Persoonlijk advies

Filter

Stressballen Bedrukken

Laat uw relaties en prospects even lekker ontspannen met een handige bedrukte stressbal. Deze voordelige en compacte giveaway is de perfecte uitdeler op uw beursstand of als bedankje bij een bezoek aan uw open dag. Maak uw keuze en ervaar de ontspanning.
Aantal tonen
1 - 3 van de 3 artikelen zichtbaar
 • ColourBall stressbalBest Price
  +

  ColourBall stressbal

  (4)
  vanaf0,42 per stuk
  Bereken prijs
 • StressBall Ø 5 cm

  StressBall Ø 5 cm

  (0)
  vanaf0,46 per stuk
  Bereken prijs
 • StressGlobe Ø 6,5 cm stressbal

  StressGlobe Ø 6,5 cm stressbal

  (0)
  vanaf0,59 per stuk
  Bereken prijs
Helaas hebben we geen producten gevonden die aan jouw zoekcriteria voldoen. Pas je selectie aan door filters in- of uit te schakelen.
Goed Gebaseerd op 1.973 beoordelingen

Voorkom stress, laat stressballen bedrukken!

Stress, we kennen het allemaal maar willen het liever voorkomen. Door het gebruik van een (anti)stressbal knijpt u opkomende spanning weg. Antistress artikelen zijn vervaardigd van een flexibel foam materiaal dat, hoe hard u er ook in knijpt, altijd terugkeert naar zijn oorspronkelijke vorm. Een stressbal met logo is een prima promotieartikel met een stress reducerende werking.

Stressballen bedrukken voor therapeutische doeleinden

Laat u stressballen bedrukken dan kunt u deze voor veel verschillende doeleinden inzetten. Zo is de stressbal met logo favoriet onder studenten die zich gestrest voelen voor toetsen en examens. De stressbal met logo wordt ook gebruikt voor therapeutische doeleinden zoals het stimuleren en soepel houden van de spieren en gewrichten. Een stressbal is licht in gewicht en ligt prettig in de hand. Natuurlijk zijn er tal van spelletjes te bedenken waarbij bedrukte stressballetjes een rol kunnen spelen.

Bedrukte stressballen in vele kleuren en vormen verkrijgbaar

Het standaard stressballetje is het meest populair en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het stressballetje is te bedrukken met uw logo of pakkende slogan in één of meerdere kleuren. Naast een sleutelhanger of pen is de bedrukte stressbal een leuke weggever op beurzen of evenementen. Met een eenmalige investering creëert u vele contactmomenten met uw klant door het geven van een stressbal met logo.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren