Beste prijs-kwaliteitverhouding
Persoonlijk advies

Filter

Bureau Agenda's Bedrukken

Aantal tonen
1 - 12 van de 13 artikelen zichtbaar
Helaas hebben we geen producten gevonden die aan jouw zoekcriteria voldoen. Pas je selectie aan door filters in- of uit te schakelen.

Met een bureau agenda met opdruk promoot u het hele jaar door

Met één investering het hele jaar door promoten? Met een bureau agenda met opdruk van uw logo brengt u elke dag opnieuw uw promotie bij de gebruiker. Naast de digitale agenda blijkt de traditionele agenda nog altijd zeer populair te zijn. Een reden te meer om bureau agenda’s met logo te verspreiden onder klanten en medewerkers. Laat bureau agenda’s bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo en u creëert meerdere contactmomenten per dag.

Kwaliteit van bureau agenda’s met opdruk is belangrijk

Een bureau agenda wordt als gemakkelijk en overzichtelijk ervaren. Daarom worden bureau agenda’s nog altijd graag en intensief gebruikt. Vanaf oktober worden bureau agenda’s met logo al verspreid. Een bureau agenda met opdruk moet dus langer dan een jaar perfect in tact blijven. Bij IGO-POST bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit zakagenda’s en bureau agenda’s met logo. De bureau-agenda’s met opdruk zijn stevig gebonden en voorzien van kwaliteitspapier.

Uitgebreide collectie bureau agenda’s met opdruk

In onze collectie vindt u bureau agenda’s in verschillende uitvoeringen met omslagen in diverse materiaalsoorten en in allerlei kleuren. Afhankelijk van het materiaal kunt u kiezen voor diverse soorten opdrukken. Bovendien kunt u een bureau agenda met logo voorzien van een full colour inplakpagina met uitgebreide bedrijfsinformatie

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren