75 jaar ervaring
Deze kennis delen we graag!
Altijd persoonlijk advies
Door ervaren medewerkers
500.000 tevreden klanten
Word jij een van hen?
0

Bestelinformatie - beknopt en overzichtelijk

Je gaat relatiegeschenken of promotionele artikelen met opdruk bestellen. Wat moet je weten?

Wij zetten de belangrijkste informatie voor je op een rijtje. Wil je uitgebreide informatie klik dan op de betreffende links of neem contact met ons op.

Artikelinformatie
In onze catalogi, brochures en op onze website staat bij ieder artikel afzonderlijk een korte artikelomschrijving en relevante artikelinformatie. Tevens staan per artikel de prijzen vermeld. Voor custom made artikelen, het borduren van textiel of specifieke prijzen kun je contact met ons opnemen.

Bestelwijze
Bij IGO bestel je heel eenvoudig jouw artikelen met of zonder opdruk per e-mail, in onze webshop of telefonisch.

Bestanden digitaal aanleveren
Voor opdrachten met opdruk van jouw logo, tekst of afbeelding ontvangen wij bij voorkeur een digitaal bestand bewaard als illustrator.eps of illustrator.ai-bestand. Mocht dit onverhoopt niet mogelijk zijn, dan vinden we uiteraard samen een passende oplossing.

Verstuur jouw opdracht met grafisch bruikbaar opdrukvoorbeeld uitsluitend per e-mail naar: sales@igopromo.be of per post: IGO, Bedrijventerrein 9545, Haverdijk 5, 5704 RC Helmond, Nederland.

Grafisch bruikbaar zijn:
• Digitaal bestand.
• Scherp zwart-wit voorbeeld.
• Briefhoofd (géén kopie of sticker) met jouw logo en/of speciaal lettertype (zonder rasters).

Kleuren en lettertypes
Bij je opdrachten met standaardlettertypes, gelieve de letter van het gewenste lettertype (zie tabel standaardlettertypes) en de door jou gewenste drukkleur aangeven. Indien je een andere dan de standaarddrukkleur wenst geef dan de juiste PMS-kleur aan, zodat wij deze kleur kunnen benaderen. 

Geef je geen lettertype, kleur en/of formaat van de opdruk aan, dan maken wij voor jou een grafisch passende keuze uit de standaardlettertypes en -kleuren. Uiteraard drukken we jouw tekst/logo altijd op de beste positie en in het meest optimale formaat, zodat je altijd de beste Experience of Giving! krijgt én geeft.

IGOPOST:/Customer Service/Orderinfo/Font_colour_FL.jpg

Orderbevestiging
Binnen 24 uur na ontvangst van jouw opdracht, ontvang je een orderbevestiging met drukproef. Wij vragen je deze nauwkeurig te controleren en bij eventuele onjuistheden contact met ons op te nemen.

Wat zijn instelkosten?
Dit zijn kosten voor het zetwerk, het maken van drukplaten en het instellen van de drukmachines. Opdruk- en instelkosten staan per kleur/opdrukplaats per artikel aangegeven, tenzij anders vermeld.

Minimale afname
De minimale afname van het gewenste artikel is het laagste aantal in de genoemde prijsstaffels. Heb je lage aantallen nodig? Bekijk hier onze producten die je in lage aantallen kunt bestellen.

Leveringsvoorwaarden
Op aanvraag zenden wij u graag onze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden toe. Ook kun je deze hier bekijken. Leveringen zijn inclusief verpakking, exclusief btw en verzendkosten. De uiterste krediettermijn is 30 dagen na factuurdatum. Eventuele model- en prijswijzigingen, kleurafwijkingen, kennelijke drukfouten en wettelijke heffingen voorbehouden.

Meer- of minderlevering
Ondanks onze zorgvuldige processen kan het voorkomen dat er teveel of te weinig uitgeleverd wordt. Dit blijft altijd beperkt tot 4%.

Levertijden
De levertijd gaat in na akkoord van jouw drukproef. Deze levertijd wordt in overleg met jou bepaald en is exclusief transporttijd vanaf ons distributiecentrum. De gemiddelde verzendtijd voor pakketten en palletzendingen bedraagt 1 à 2 werkdagen. Indien voor 15.00 uur besteld, worden artikelen zonder opdruk en modelaanvragen nog dezelfde dag verzonden. Wil je jouw bedrukte artikelen met spoed ontvangen? Onze Snelle Levering producten biedt uitkomst, deze producten heb je al binnen 3 werkdagen in huis.

Indicatie verzendkosten
Bij IGO zijn de verzendkosten gratis als de orderwaarde hoger is dan €500,-. Bestel je minder dan €500? Dan rekenen wij €15,- verzendkosten. Meer informatie vind je hier.

Heb je nog vragen?
Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.

E-mail: sales@igopromo.be
T: 011/55 90 09

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

011/55 90 09
of

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren