0
Je kunt ons vertrouwen dat we bestellingen op tijd zullen uitleveren. We hebben op dit moment een goede balans gevonden tussen het virus (preventief) bestrijden en onze medewerkers verantwoord door te laten werken. Wij wensen jou, je collega's, vrienden en familie een goede gezondheid toe.

PRODUCTIETIJD van (bedrukte) relatiegeschenken en promotionele artikelen


U heeft relatiegeschenken of promotionele artikelen besteld. Wanneer kunt u uw bestelling verwachten?
De productietijd gaat in na akkoord van uw drukproef. Deze drukproef ontvangt u binnen 24 uur na ontvangst van uw opdracht. De levertijd wordt in overleg met u bepaald en is exclusief transporttijd vanaf ons distributiecentrum.

U heeft uw bestelde artikelen op een bepaalde datum nodig. Geef deze datum aan ons door. Indien haalbaar zorgen wij ervoor dat de bestelling tijdig verzonden wordt. Indien de gewenste datum niet haalbaar is, nemen wij contact met u op.

Standaard productietijd 4 tot 5 werkdagen
Tenzij anders vermeld geldt voor onze artikelen met opdruk een standaard productietijd van 4 tot 5 werkdagen. De productietijd gaat in na akkoord van uw drukproef en is exclusief transporttijd vanaf ons distributiecentrum.

Transporttijd van pakketten en palletzendingen
De gemiddelde transporttijd bedraagt voor zowel pakketten als palletzendingen 1 tot 2 werkdagen.

Heb je snel bedrukte relatiegeschenken nodig?
Geen probleem! Bekijk onze Snelle Levering producten. Deze producten zijn in lage aantallen te bestellen en heb je al binnen 3 werkdagen in huis.

Artikelen zonder opdruk en modelaanvragen worden, indien vóór 12.00 uur besteld, nog dezelfde dag verzonden.

Heeft u nog vragen?
Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

E-mail: sales@igopromo.be
T: 011/55 90 09


Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

011/55 90 09
of

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren