75 jaar ervaring
Deze kennis delen we graag!
Altijd persoonlijk advies
Door ervaren medewerkers
500.000 tevreden klanten
Word jij een van hen?
0
011/55 90 09 08.30 - 17.00
IGO gaat voor Groen in september! Bekijk ons duurzame assortiment en ontdek hoe wij 5.000 bomen gaan planten samen met jou.

Logoview – een preview van uw opdruk op promotionele geschenken

Jouw logo direct zichtbaar op alle relatiegeschenken en promotionele artikelen?
De ‘Logoview tool’ maakt het mogelijk!

Wil je jouw bedrijf promoten, jouw product in het voetlicht zetten of aandacht vragen voor een evenement? Wie zijn merk wil versterken doet er goed aan om promotionele artikelen een plaats te geven in zijn campagne. Een relatiegeschenk of promotieartikel wordt nóg succesvoller met een opdruk van jouw bedrijfslogo of boodschap. Zo laat je bij jouw relaties letterlijk een blijvende indruk achter.

Een voorbeeld van het eindresultaat -een geschenk met opdruk- maakt kiezen gemakkelijker
Relatiegeschenken en promotionele artikelen worden voor langere tijd, veelvuldig gebruikt. Jouw boodschap wordt keer op keer uitgedragen en gezien. Daarom is het belangrijk dat de door jou gewenste opdruk perfect past bij het door jou gekozen promotieartikel. IGO begrijpt dat het voor jou pretiig is om een beeld te krijgen van een artikel met jouw opdruk, een preview van het eindresultaat.
• Passen de kleuren van jouw logo bij de kleur van het gekozen artikel?
• Blijft de tekst van jouw slogan of bedrijfsinformatie goed leesbaar?
• Wordt jouw opdruk sprekender met een full colour opdruk?

Door de tool Logoview te gebruiken wordt het maken van een keuze een stuk gemakkelijker.

Hoe werkt Logoview?
Het werkt heel eenvoudig. Klik op de button 'bekijk je logo op dit product'. Upload het gewenste bedrijfslogo. Je ziet direct hoe jouw logo gepresenteerd wordt op het door jou gekozen artikel. Zo krijg je een idee van het samenspel tussen artikel en logo en kun je beoordelen of dit past bij het resultaat wat je voor ogen hebt

Ga je over tot bestellen? Je ontvangt altijd een digitale drukproef
Uiteraard is de logoview tool slechts een voorbeeld. Plaatst je een bestelling, dan ontvang je altijd een digitale drukproef. Hierop wordt jouw opdruk goed en in de juiste afmeting op jouw bestelde artikel weergegeven. Pas na jouw akkoord van de drukproef wordt de bestelling in productie genomen.

Heb je nog vragen?
Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.
E-mail: sales@igopromo.be
T: 011/55 90 09

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

011/55 90 09
of

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren