Beste prijs-kwaliteitverhouding
Persoonlijk advies

Opleidings- en carrièremogelijkheden


Werken bij IGO, een internationale organisatie die volop in beweging is. Wat betekent dit voor de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers?

We vinden het belangrijk om te investeren in onze medewerkers. IGO steekt veel energie in het verder tot ontwikkeling brengen van de kwaliteiten van onze medewerkers en in het verdiepen en verbreden van hun mogelijkheden. We geven onze medewerkers ruimte om hun eigen ideeën uit te werken, om te groeien in hun optreden, om nieuwe ervaringen op te doen en zich verder te ontplooien. IGO is er op gericht het beste uit haar medewerkers te halen!

Personeelsbinding begint bij de introductie van een nieuwe medewerker. Iedereen die bij IGO in dienst komt start met een gedegen inwerktraject. We hebben een internationaal introductieprogramma voor al onze nieuwe medewerkers. De introductie bij IGO is meer dan het uitwisselen van namen en ‘pak die kruk maar even en kijk over mijn schouder mee’. Al onze nieuwe medewerkers maken kennis met de belangrijkste kenmerken van onze organisatie, onze bedrijfscultuur en in het bijzonder met de afdelingen, processen en mensen waar ze intensief mee gaan samenwerken. Onze nieuwe collega’s van de internationale verkoopkantoren worden persoonlijk uitgenodigd op ons hoofdkantoor in Helmond. Zij nemen deel aan een meerdaags, op maat samengesteld introductieprogramma. IGO zorgt ervoor dat nieuwe medewerkers zich welkom voelen om vervolgens fris van start te kunnen gaan.

We nemen de ontwikkeling van onze medewerkers uiterst serieus. Hierbij hechten we veel waarde aan ondernemerschap. We stimuleren iedereen dan ook om de verantwoordelijkheid over zijn eigen ontwikkelproces te nemen. Door daarvoor passende trajecten aan te bieden, creëren we samen nieuwe mogelijkheden. We ondersteunen diverse ontwikkeltrajecten. Te denken valt onder andere aan op maat gemaakte traineeprogramma’s, een internationale sales academie, een eigen intern opleidingstraject als allround drukker, vakinhoudelijke opleidingen, trainingen en coaching sessies (on the job) zijn op iedere afdeling, op zowel groeps- als individueel niveau, aan de orde van de dag. Binden en boeien van onze medewerkers staat binnen onze organisatie centraal en we zijn trots op de ontwikkelde programma’s hiervoor. We dagen je gegarandeerd uit!

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

011/55 90 09
of

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren