Beste prijs-kwaliteitverhouding
Persoonlijk advies

Filter

Fotolijstjes Bedrukken

Iedereen bewaart zijn mooiste herinneringen op een plek waar we er nog vaak van genieten. Op een bureau, in een display of thuis als decoratie. Een bedrukt fotolijstje is daarom een perfect middel om uw klanten regelmatig te herinneren aan uw samenwerking. Kies hier uit ons assortiment.
Aantal tonen
1 - 3 van de 3 artikelen zichtbaar
 • Clip foto-/memohouder
  +

  Clip foto-/memohouder

  (1)
  vanaf0,32 per stuk
  Bereken prijs
 • Mousepad-Insert

  Mousepad-Insert

  (2)
  vanaf0,99 per stuk
  Bereken prijs
 • SnowPicture presse-papier

  SnowPicture presse-papier

  (0)
  vanaf2,29 per stuk
  Bereken prijs
Helaas hebben we geen producten gevonden die aan jouw zoekcriteria voldoen. Pas je selectie aan door filters in- of uit te schakelen.
Goed Gebaseerd op 1.973 beoordelingen

Bedrukte foto-accessoires als persoonlijk relatiegeschenk

Relatiegeschenken zijn marketingtools bij uitstek om bestaande relaties te onderhouden en zelfs te versterken. Een goedgekozen relatiegeschenk kan een hele grote én positieve impact hebben op uw relatie met de doelgroepen. Het versterken van uw relatie met de klant maakt u mogelijk door uw doelgroep op een zeer persoonlijke manier aan te spreken.

Een leuk relatiegeschenk? Laat foto-accessoires bedrukken

Klanten vinden het nog altijd prettig om iets te krijgen en een leuk cadeau wordt dan ook met een lach ontvangen. Heeft u een goed contact met uw klant en gaat u voor een relatiegeschenk met een personal touch, dan is het zeker de moeite waard om het geven van bedrukte foto-accessoires te overwegen. Ook in onze home categorie vindt u aantrekkelijke persoonlijke gifts.

Mooie momenten blijven bewaard in een originele foto-accessoires

Een persoonlijk relatiegeschenk geeft u met een van onze bedrukte foto-accessoires. U kunt fotolijstjes bedrukken en aanvullen met foto’s van uw product of bedrijf. Denk aan relatiegeschenken als een calculator met fotohouder of een fotolijst/klokje dat tevens dienst doet als bureaustandaard. Met deze decoratieve fotohouders met opdruk verspreidt u een zakelijke boodschap met een persoonlijk tintje.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren