Beste prijs-kwaliteitverhouding
Persoonlijk advies

Filter

Touch Pennen Bedrukken

De touchpen met logo is een favoriet promotieartikel. Dit dankzij de dubbele functie van balpen en de rubberen pointer voor het bedienen van touchscreens. Met deze betaalbare gadget geeft u een blijvend aandenken. Bedrukte touchpennen zijn prima in te zetten bij congressen, cursussen, beurzen en scholen of bij de verkoop van smartphones.
Aantal tonen
1 - 12 van de 19 artikelen zichtbaar
Helaas hebben we geen producten gevonden die aan jouw zoekcriteria voldoen. Pas je selectie aan door filters in- of uit te schakelen.

Gemakkelijk navigeren? Laat touch pennen bedrukken voor uw doelgroep

Nagenoeg iedereen, van jong tot 60+, heeft een smartphone of tablet. Een smartphone met touchscreen is niet altijd voor iedereen even gemakkelijk te bedienen. ‘Hoe kan ik gemakkelijk, snel en precies het touchscreen van mijn smartphone bedienen?’ Een veel gestelde vraag. De touch pen biedt de oplossing. Een touch pen is een pen met een rubberen top. Met een touch pen kan gemakkelijk genavigeerd worden op smartphones en tablets (zoals iPhones en iPads).

Laat touch pennen bedrukken en sta dagelijks in de spotlight

Laat u touch pennen bedrukken als geschenk voor uw klanten, dan geeft u een functioneel en doeltreffend promotieartikel of relatiegeschenk. De touch pennen in onze collectie hebben ook een schrijffunctie. Zo wordt een touch pen met logo een onmisbare tool voor uw klant. Wilt u dagelijks met uw naam of product in de spotlight staan? Laat dan touch pennen bedrukken voor uw klanten of prospects.

Keuze uit diverse te bedrukken touch pennen en touch artikelen

Touch pennen met logo zijn verkrijgbaar in diverse prijsklassen. U kunt touch pennen laten bedrukken voor beurzen, open dagen, seminars en congressen. Maar ook als relatiegeschenk zijn bedrukte touch pennen geschikt. Naast de populaire touch pennen vindt u in deze categorie aantrekkelijke gadgets waaronder de TouchGlove, een innovatief en origineel promotieartikel. Wilt u meer artikelen bekijken die in relatie staan met smartphones of tablets? Bekijk onze te bedrukken audio artikelen of powerbanks.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren