Beste prijs-kwaliteitverhouding
Persoonlijk advies

Bureau- en Wandklokken Bedrukken

We hebben het allemaal druk en tijd is geld. Daar kunt u handig op inspelen met uw promotionele campagne of een relatiegeschenk. Verras uw klant of relatie met een mooie bedrukte wandklok. Met één investering creëert u vele contactmomenten en uw boodschap,  logo of bedrijfsnaam wordt gezien bij elke blik op de klok.
Uitstekend Gebaseerd op 2.084 beoordelingen

Bij de tijd met een klok met logo

Tijd is een belangrijke factor in ons leven. Alles is gericht op uur en tijd, want tijd is geld. De tijd is dan ook overal zichtbaar en speelt overal een rol. Gemiddeld kijkt met tientallen keren per dag op een klok of horloge. Een goede reden om een klok met logo als relatiegeschenk weg te geven. Laat u klokken bedrukken met uw logo dan weet u dat iedere blik op de klok een contactmoment oplevert. Hoe meer contactmomenten, hoe vertrouwder uw logo wordt bij de gebruiker.

Bedrukte bureauklokken als dagelijkse blikvanger

Een bureauklok is een veel gebruikt voorwerp. Vaak heeft een bureauklok een digitaal display waarop, naast de tijd, ook een datum duidelijk zichtbaar is. Daarnaast wordt een bureauklok vaak gecombineerd met een fotolijstje, bureaustandaard of weerstation  en wordt het een veelzijdig artikel. Zo kan het interessant zijn om klokken te bedrukken voor een brede doelgroep. Het behoeft geen uitleg dat als u een klok laat bedrukken met een logo, uw promotie meer dan gemiddelde aandacht krijgt.

Een klok met logo als knipoog naar de ontvanger

Geeft u een tijd gerelateerd artikel zoals een bureauklok, wandklok of horloge dan kunnen wij uw horloges of klokken bedrukken met uw logo. Maar deze artikelen kunnen ook bedrukt worden met een leuke slogan die betrekking heeft op de tijd: ‘tijd voor de klant – vrije tijd – tijd is geld – de tijd nemen – tijd winnen’. Wij bieden een aantrekkelijk assortiment klokken, van wereldtijdenklok tot milieuvriendelijke klok. Met een klok met logo geeft u een perfecte eye catcher.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren